Voordelen van mediation


Voor velen is de stap naar de rechtbank een stap te ver. In plaats van een gerechtelijke procedure, kunt u een mediation traject volgen.

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling tussen twee of meerdere partijen. In het bijzonder bij een echtscheiding en verbreking van samenleving, maar bijvoorbeeld ook bij een arbeidsconflict. Naast het feit dat een gerechtelijke procedure kan uitblijven, biedt een mediation traject veelal voordelen voor de communicatie van partijen in de toekomst en biedt mediation eveneens financiële voordelen. De kosten bij een mediation traject zijn doorgaans aanzienlijk lager dan bij een rechtszaak. Daarnaast neemt een mediation traject minder tijd in beslag dan een langdurige gerechtelijke procedure.

Braakman Advocaten is u graag van dienst. Mr. L.C.J. Sars is als registermediator aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en ingeschreven in het MfN-register. Mr. Sars wordt regelmatig op doorverwijzing van onder meer de rechtbank, Raad voor Rechtsbijstand en het Juridisch Loket ingeschakeld.

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen of wilt u een afspraak plannen bij mr. Sars?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op:

T: 0492-544415
A: Mierloseweg 5, 5707 AA Helmond
E: secretariaat@braakmanadvocaten.nl

Gratis inloopspreekuur: dinsdag en donderdag van 16:30 uur tot 17:30 uur