mediator Helmond

Braakman Advocaten is  een van de oudste advocatenkantoren van Helmond,  en richt zich met haar juridische dienstverlening voornamelijk op de rechtsgebieden arbeidsrecht, letselschade en mediation.


Deskundig, helder en betrokken is waar Braakman Advocaten voor staat.
Met ruim 40 jaar  ervaring in juridische dienstverlening, zowel aan ondernemingen als particulieren,  is Braakman Advocaten een deskundige en  betrouwbare keuze.


Op zoek naar een advocaat in Helmond of mediator in Helmond? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mediation advocaat Helmond en omgeving
vFAS (Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars)


Mediation of bemiddeling is een goed alternatief voor het voeren van een juridisch geschil via de rechter. Een oplossing die in overleg met de tegenpartij wordt gevonden is vaak sneller en goedkoper en uiteindelijk ook bevredigender.

Braakman Advocaten kan u ook met mediation van dienst zijn. Dit betreft bijvoorbeeld echtscheidingsbemiddeling ter voorkoming van een vechtscheiding, maar kan ook bij alle andere geschillen of conflicten worden ingezet, zoals bijvoorbeeld bij een (dreigend) ontslag.

Onze mediators zijn aangesloten bij MfN en vFAS waarmee u dus kunt rekenen op een deugdelijke kwaliteitswaarborg.

Ook is van belang om te weten dat de inzet van een mediator door steeds meer rechtsbijstandverzekeraars wordt vergoed en onder gefinancierde rechtsbijstand door de overheid wordt gesubsidieerd middels een zeer lage eigen bijdrage.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen:

T: 0492-544415
A: Mierloseweg 5, 5707 AA Helmond
E: secretariaat@braakmanadvocaten.nl

Gratis inloopspreekuur: dinsdag en donderdag van 16:30 uur tot 17:30 uur