Civiel recht advocaat

(Arbeidsrecht advocaat, letselschade advocaat, familierecht advocaat, mediator)

 

Het civiel recht, dan wel burgerlijk recht, behandelt de rechten en plichten tussen burgers onderling, maar ook tussen burgers en bedrijven.
Onder civiel recht vallen o.a. de rechtsgebieden arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht (letselschade), familierecht en huurrecht.

 

Arbeidsrecht

Onze advocaten kunnen u als werkgever of werknemer bijstaan in alle voorkomende kwesties op het gebied van arbeidsrecht. Heeft u bijvoorbeeld een conflict met uw werknemer of werkgever of heeft u advies nodig met betrekking tot een vaststellingsovereenkomst of een uit te betalen transitievergoeding, dan is het raadzaam een advocaat arbeidsrecht in te schakelen. 

 

Letselschade

Met betrekking tot letselschade bent u wellicht slachtoffer geworden van een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een medische fout. Ook hierbij geldt dat u zich hierin goed moet laten bijstaan door een advocaat. Wanneer sprake is van letselschade heeft u recht op een letselschade vergoeding. Soms kan schade, zoals bijvoorbeeld een whiplash, pas later worden vastgesteld. Een letselschade advocaat kan voor u in onderhandeling gaan over de schadevergoeding letselschade.

 

Personen- en familierecht

Bent u in een familierecht procedure (o.a. echtscheiding procedure, echtscheiding mediation, kinderalimentatie of partneralimentatie) verwikkeld geraakt of wenst u hierover advies neem dan contact op met onze familierecht advocaat / mediator.



Wilt u advies met betrekking tot een civiel recht procedure? Of heeft u een dagvaarding / verzoekschrift ontvangen en zoekt u een advocaat civiel recht?

T: 0492-544415
A: Mierloseweg 5, 5707 AA Helmond
E: secretariaat@braakmanadvocaten.nl


Braakman advocaten kent een gratis spreekuur voorziening.