Ontslag advocaat

Ontslag advocaat Helmond en omgeving

Arbeidsrecht, ontslag, loonvordering, concurrentiebeding, advies inzake arbeidsovereenkomst, ontbinding arbeidsovereenkomst, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, vaststellingsovereenkomst (VSO), beëindigingsovereenkomst, transitievergoeding, beëindigingsvergoeding


Een advocaat gespecialiseerd in het ontslagrecht kan al voor u op treden als er nog geen concreet arbeidsconflict bestaat, maar wel een dreiging in de lucht hangt. Het kan het zinvol zijn om in een vroeg stadium met een ontslag advocaat contact voor juridisch advies.

Mocht het arbeidsconclict uiteindelijk resulteren in een beëindiging van de arbeidsovereenkomst kan dit o.a. middels een vaststellingsovereenkomst geregeld worden. 
Wanneer u van uw werkgever een vaststellingsovereenkomst ontvangt of wanneer u als werkgever afscheid wenst te nemen middels een vaststellingsovereenkomst is het van belang deze te laten controleren/opstellen door een jurist. Punten zoals wettelijke opzegtermijn, concurrentiebeding en  de beëindigingsvergoeding / transitievergoeding worden hierin besproken en opgenomen. 


Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen:

T: 0492-544415
A: Mierloseweg 5, 5707 AA Helmond
E: secretariaat@braakmanadvocaten.nl

Braakman Advocaten kent een gratis spreekuur voorziening.