Strafrecht advocaat

Strafrecht advocaat, Helmond en omgeving.

Strafrecht, inverzekeringstelling, bewaring, dagvaarding, slachtoffer, vordering benadeelde partij, jeugdstrafrecht, politierechter, meervoudige kamer


Als u op zoek bent naar een strafrecht advocaat in Helmond bent u bij Braakman Advocaten in Helmond in goede handen, hieronder een greep uit ons werkterrein op het gebied van het strafrecht:

Strafzaken
Braakman Advocaten is gespecialiseerd op het gebied van strafrecht en behandelt alle soorten strafzaken. In elke fase van het strafproces krijgen de cliënten van het kantoor advies en bijstand. Braakman Advocaten zet zich tot het uiterste in voor de optimale bescherming van de rechten van haar cliënten en voor een correcte toepassing van het recht en de procesregels.

Wanneer u in aanraking komt met politie en / of justitie is het van belang uw belangen reeds in een vroeg stadium met een advocaat te bespreken. Met name het al dan niet gebruik maken van een zwijgrecht kan een belangrijke beslissing in een strafzaak zijn. Neemt u gerust vrijblijvend contact op met ons kantoor.

Bijstand slachtoffer van strafbaar feit, de benadeelde partij
Niet alleen (potentiële) verdachten hebben vragen over strafrecht. Slachtoffers en benadeelden kunnen behoefte hebben aan juridisch advies en bijstand. Een benadeelde partij kan in veel gevallen aanspraak maken op schadevergoeding. Het strafrecht biedt in sommige gevallen eenvoudigere mogelijkheden tot verhaal dan het civiele recht.

Privacy statement | © Braakman Advocaten 2019, ontwikkeld door Sevenmiles