Strafrecht

Strafrecht
Strafrecht, strafzaken, kinderstrafzaken, bijstand benadeelde partij, Braakman Advocaten aan de Mierloseweg no. 5 te Helmond staat u graag en deskundig met raad en daad bij!

Uw zaken op het gebied van Strafrecht, strafzaken, kinderstrafzaken en bijstand benadeelde partij, zijn bij Braakman Advocaten, Helmond in goede handen, hieronder een greep uit ons werkterrein op het  gebied van Strafrecht.

Strafzaken
Braakman Advocaten is gespecialiseerd op het gebied van Strafrecht en behandelt alle soorten strafzaken. In elke fase van het strafproces krijgen  de cliënten van het kantoor advies en bijstand. Braakman Advocaten zet zich tot het uiterste in voor de optimale bescherming van de rechten van haar cliënten en voor een correcte toepassing van het recht en de procesregels.
Wanneer u in aanraking komt met politie en / of justitie is het van belang uw belangen reeds in een vroeg stadium met een advocaat te bespreken. Met name het al dan niet gebruik maken van een zwijgrecht kan een belangrijke beslissing in een strafzaak zijn.

Bijstand benadeelde partij
Niet alleen (potentiële) verdachten hebben vragen over strafrecht. Slachtoffers en benadeelden kunnen behoefte hebben aan juridisch advies en bijstand. Een benadeelde partij kan in veel gevallen aanspraak maken op schadevergoeding. Het strafrecht biedt in sommige gevallen eenvoudigere mogelijkheden tot verhaal dan het civiele recht.

Privacy statement | © Braakman Advocaten 2019, ontwikkeld door Sevenmiles