Gratis spreekuur op vrijdag 13 september 2019

Op vrijdag 13 september 2019, de Dag van de Scheiding, kunt u tussen 09.00 uur en 17.30 uur gratis en vrijblijvend in gesprek met onze advocaten. U kunt bij ons terecht met al uw vragen over echtscheiding of verbreking van de samenleving.

Jaarlijkse Dag van de Scheiding
De Nederlandse vereniging Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) organiseert sinds 2010 jaarlijks de Dag van de Scheiding. Met de Dag van de Scheiding wil de vFAS landelijk aandacht vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Het uiteindelijke doel is het verbeteren van het proces rondom echtscheidingen, zodat (ex-)partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan.

Waarom deze dag in september wordt gehouden? Omdat op 15 september 1796 in Nederland de allereerste echtscheiding werd uitgesproken. Sinds 2010 wordt door de vFAS op of rondom deze datum de Dag van de Scheiding georganiseerd.

Op de Dag van de Scheiding kunt u de gehele dag binnenlopen bij ons kantoor aan de Mierloseweg 5 te Helmond of telefonisch contact opnemen. Onze advocaten staan u graag te woord.