Mw. Mr. S.H.J. Raessens

Mw. Mr. S.H.J. Raessens

Na het afronden van de masteropleidingen strafrecht en civiel recht aan de Universiteit van Tilburg is mr. Raessens in 2011 beëdigd als advocaat en werkzaam bij Braakman Advocaten. Zij startte haar carrière met een algemene praktijk en heeft ruime ervaring opgedaan binnen verschillende rechtsgebieden.

Als een gedreven en betrokken advocaat heeft zij aandacht voor zowel de juridische als de menselijke kant van uw zaak en streeft zij naar het beste resultaat. In de afgelopen jaren heeft mr. Raessens zich verder gespecialiseerd op het gebied van familierecht, jeugdrecht en (jeugd)strafrecht. Zij is lid van de Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht. De juiste juridische bijstand voor zowel volwassenen als minderjarigen acht zij van groot belang, in het bijzonder vanwege het ingrijpende karakter van het familierecht, het jeugdrecht en het jeugdstrafrecht.

Binnen het strafrecht verleent zij niet alleen bijstand aan verdachten, maar ook aan slachtoffers in een strafproces, met name slachtoffers van ernstige geweldsmisdrijven en zedendelicten. Het adviseren, procederen en bemiddelen binnen de specialisaties familierecht, jeugdrecht en (jeugd) strafrecht maakt haar werk afwisselend en uitdagend.

  • 0492 544 415
  • secretariaat@braakmanadvocaten.nl

Specialisaties

Familierecht
Strafrecht
Jeugdrecht

 

Mw. mr. S.H.J. Raessens heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
- Personen- en familierecht
- Strafrecht
Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.