peer review" ingevoerd als kwaliteitsinstrument voor de advocatuur. Mr. Sars is als deskundig reviewer aangewezen op het gebied van arbeidrecht en personen- en familierecht.

Ter versterking van zijn collega’s bij het Eindhovense kantoor Schakenraad Advocaten  is mr. Sars voor een tweetal dagen per week op dat kantoor werkzaam, dit aanvullend op zijn vaste praktijk te Helmond.

">
Mr. L.C.J. Sars

Mr. L.C.J. Sars

Mr. Sars is in 1989 civielrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Kort daarna is hij beëdigd als advocaat en zijn carrière gestart bij Braakman Advocaten (voorheen Brouwers Advocaten). Al vele jaren vormt hij samen met mr. Raymakers de maatschap van Braakman Advocaten.

Als advocaat heeft mr. Sars ruime ervaring opgedaan op allerlei rechtsgebieden, waaronder het civiele recht en ondernemingsrecht. Omdat mr. Sars in het verleden de nodige faillissementen en schuldsaneringsregelingen heeft behandeld als curator en bewindvoerder, beschikt hij over brede kennis en ervaring om ondernemers op alle fronten van advies te voorzien. Zijn aanpak is daarbij te omschrijven als praktisch en oplossingsgericht.

Naast het ondernemingsrecht, heeft mr. Sars zich inmiddels al geruime tijd toegelegd op het arbeidsrecht, familierecht, letselschade en mediation. Hij is lid van de specialisatievereniging vFAS als advocaat-scheidingsbemiddelaar.

Als geregistreerd MfN-Mediator behandelt hij eveneens arbeidsrechtelijke kwesties. Mr. Sars vindt mediation een mooie aanvulling op zijn werk als advocaat. Een conflict beslechten is namelijk zeker zo mooi als een zaak winnen. Indien een zaak zich leent voor mediation, geeft hij daaraan de voorkeur. Als advocaat kan hij u echter ook optimale bijstand verlenen in een gerechtelijke procedure.

Inmiddels heeft de Orde van Advocaten de zogeheten "peer review" ingevoerd als kwaliteitsinstrument voor de advocatuur. Mr. Sars is als deskundig reviewer aangewezen op het gebied van arbeidrecht en personen- en familierecht.

Ter versterking van zijn collega’s bij het Eindhovense kantoor Schakenraad Advocaten  is mr. Sars voor een tweetal dagen per week op dat kantoor werkzaam, dit aanvullend op zijn vaste praktijk te Helmond.

  • 0492 544 415
  • secretariaat@braakmanadvocaten.nl

Specialisaties

Familierecht
Arbeidsrecht
(Letsel-)schadezaken
Ondernemingsrecht
Mediation

 

Mr. L.C.J. Sars heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
- Arbeidsrecht
- Personen- en familierecht
- (Letsel-)schadezaken

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.