Mr. G.C.G. Raymakers

Mr. G.C.G. Raymakers

Sinds 1978 is mr. Raymakers werkzaam als advocaat in Helmond. Al vele jaren vormt hij samen met mr. Sars de maatschap van Braakman Advocaten. Met ruim veertig jaar ervaring kan hij u als specialist op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht en letselschade deskundige bijstand verlenen. Mr. Raymakers is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht.

Voor mr. Raymakers is iedere zaak een nieuwe uitdaging. Hij verdiept zich graag grondig in alle juridische aspecten van een zaak. Het is zijn passie om op zoek te gaan naar het juridische argument dat in uw zaak het verschil kan maken.

Mr. Raymakers staat al vele jaren zowel ondernemers als particulieren bij. Vaste cliënten weten dat zij kunnen vertrouwen op zijn inzet en deskundigheid. Uw zaak is bij hem in goede handen.

  • 0492 544 415
  • secretariaat@braakmanadvocaten.nl

Specialisaties

Arbeidsrecht
(Letsel-) schadezaken
Bestuursrecht

 

Mr. G.C.G. Raymakers  heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
- Arbeidsrecht
- Letselschaderecht
Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.